Kontakt

Nakon četiri najavljena i uspešno održana treninga, Organizator (IAA Srbija) poziva sve zainteresovane da se prijave za još jednu sesiju namenjenu svim takmičarima, ali i široj stručnoj javnosti. Peti trening biće održan 21. marta od 15h, takođe putem Zoom platforme.

Uvažavajući potrebe takmičara, Organizator Festivala zakazao je još jednu sesiju u okviru edukativne serije Effie Awards Serbia 2022. Peti, a ujedno i poslednji trening namenjen takmičarima i široj stručnoj javnosti, pod nazivom Whoever Controls The Media, Controls The Mind, biće održan narednog ponedeljka (21. marta) od 15h, putem Zoom platforme.

Ovoga puta, predavači će fokus staviti na pisanje medijskog dodatka, odnosno unapređenje kvaliteta tog dela prijave. Svi koji se budu prijavili za trening, imaće priliku da čuju savete Ive Đurković (Managing Director, OMD Media) i Dragana Mandića (Account Director, OMD Media). Predstavnici najnagrađivanije medijske agencije (contributing agency) na prethodnim Effie takmičenjima govoriće o tome koliko je važno predstaviti način na koji je brend komunicirao sa publikom kroz medije, kako su pravljeni medijski izbori, zašto su ti izbori bili pravi, kao i na koji način su doprineli ostvarivanju definisanih ciljeva.

Svi zainteresovani za trening mogu se prijaviti putem linka: http://www.iaa.rs/prijavite-se-za-effie-trening/. Prijava je obavezna, a prisustvo besplatno. Prijave se zatvaraju u ponedeljak, 21. marta, u 12.00h (podne).

Četvrti rok za prijavu radova završava se 21. marta u ponoć. Svi materijali za prijavu dostupni su na linku: https://www.effie.rs/prijava-radova/.