Kontakt

Organizator Effie festivala poziva sve zainteresovane da se prijave za poslednji trening u okviru ovogodišnje serije edukativnih sesija namenjenih takmičarima. Edukativna serija je realizovana uz podršku kompanije Henkel.

Šesti trening u okviru ovogodišnje edukativne serije, pod nazivom So Effie Together, biće održan 13. februara od 15h putem Zoom platforme. Tia Dokmanović (Account Director, Leo Burnett) i Jelena Zeković (Brand and Campaigns Team Manager, A1 Srbija) govoriće o značaju uloga agencije i klijenta u sastavljanju prijave.

Uspešnu Effie prijavu čini uspešan projekat  i uspešna saradnja klijenta i agencije koji zajedno pronalaze najbolji ugao za prezentovanje svojih rezultata. Nijedan rezultat nije zanemarljiv – podelite ih, analizirajte, interpretirajte kakve je efekte vaša kampanja imala i to ne samo na prodaju već i na sve ostale pokazatelje uspeha koje pratite. Stavite sve navedeno u kontekst tržišta, društva i svog brenda kako biste pomogli žiriju da shvati značaj kampanje. Effie prijava treba da bude vaša zajednička priča, koja vas je i dovela do zajedničkog uspeha, poručuje Jelena Zeković.

Svi zainteresovani za trening se mogu prijaviti putem mejla office@effie.rs najkasnije 13. februara do 10h. Prisustvo je besplatno.

Prvi rok za prijavu radova počinje 13. februara, a traje do 1. marta. Nakon prvog, takmičare očekuju još dva roka (od 2. do 16. i od 17. do 30. marta). Na effie.rs nalaze se sve informacije o rokovima i cenama prijava, kao i materijali koji mogu olakšati proces pisanja radova.