Kontakt

Na 45. Svetskom kongresu u Maleziji, izvršnoj direktorki IAA Srbije, Jeleni Ivanović, dodeljena je prestižna nagrada – IAA Compass Awards u kategoriji “IAA Executive Director Award”. Ova nagrada odaje počast i priznanje za posvećenost i postignute rezultate, kao i za izuzetan doprinos u ostvarivanju globalnih i lokalnih ciljeva International Advertising Association. Prvi put u ovom milenijumu nagrada gobalne IAA kancelarije je stigla u Srbiju.

Članovi žirija, predstavnici regiona Međunarodnog udruženja za marketinške komunikacije (IAA), temeljno su ocenili nominacije za prestižne nagrade, uzimajući u obzir predanost i angažovanost dobitnika u ostvarenju ciljeva IAA.

Na svečanoj ceremoniji kojoj je prisustvovalo preko hiljadu delegata iz celog sveta, priznanja u različitim kategorijama (ukupno 6) uručio je globalni predsednik IAA, Sasan Saeidi:

Čestitam dobitnicima ovih prestižnih nagrada. Uradili ste ogromnu stvar kako za svoje chapter-e, tako i za globalni network. IAA je ono što jeste, upravo zahvaljujući vama i vašem radu. Globalna mreža vam je  zahvalna na svemu što radite.

Ovim povodom Jelena Ivanović, dobitnica „IAA Compass Award“ nagrade i izvršna direktorka IAA Srbije izjavila je:

“Na trofeju je napisano moje ime, ali nagrada pripada svim članovima IAA Serbia. Suštinu asocijacija čini zajedništvo, okupljanje ljudi i rad na ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Raduje me da je IAA Global prepoznao naš trud koji svakodnevno ulažemo u razvoj marketinške struke u Srbiji. Hvala na tome!”

IAA Compass Awards priznanja kreirana su sa ciljem da se u fokus stave pojedinci i asocijacije koji su pokazali nesumnjive rezultate u promovisanju marketinške struke, odnosno sopstvenim primerom inspirisali i služili struci svojom vizijom, energijom i posvećenim radom.