Kontakt

Board International Advertising Association na globalnom nivou ove nedelje je imenovala Deboru Malone za novog izvršnog direktora. Ona na toj poziciji nasleđuje Majkl Lija koji se povukao u penziju pre dva meseca.
Prema rečima Alana Raderforda, predsedavajućeg IAA Global, Debora Malone je član asocijacije od 1992. godine , kada je lansirala Ad Age za Crain Communications. Kasnije, 2003. godine Malone je osnovala The Internationalist, magazine posvećen marketinškim komunikacijama.
Pošto je imenovana za izvršnog direktora, Debora Malone je izjavila: Smatram da ovo imenovanje pokazuje moju posvećenost industriji koju volim. Zaista je čast obavljati posao koji pomaže povezivanju ljudi, mesta i ideja. Radiću na tome da IAA poveže nesvakidašnje talente u našoj industriji, od oglašivača od kojih zavisi vitalnost ove industrije, do medija koji imaju značajnu ulogu u društvenom razvoju i edukaciji i agencija koje svojom kreativnošću inoviraju brendove i stvaraju poruke kao dodatnu vrednost.
Debora Malone je od dana imenovanja za izvršnog direktora IAA Global zadužena za upravljanje komunikacijama kako sa nacionalnim asocijacijama, korporativnim članovima i partnerima iz obrazovne sfere, tako i eksternim komunikacijama.