Kontakt

AcademIAA 2021, edukativni program u organizaciji IAA Srbija, ove godine biće održan onlajn u periodu od 21. oktobra do 2. decembra. Kao i do sada, polaznike očekuje kvalitetan sadržaj u vidu brojnih predavanja i panela, ali i podcast-a.

AcademIAA je namenjena studentima, mladim „marketarima“ ili preduzetnicima koji imaju do 5 godina iskustva, a spremni su da se posvete ličnom usavršavanju. Preko 30 predavača i panelista pojaviće se u okviru 6 modula: BIZNIS (koordinator: Marko Pešić, izvršni direktor, Ovation BBDO), DIGITAL (koordinator: Goran Jankuloski, Managing Partner, Žiška), INOVACIJE (koordinator: Ljubica Vukčević, Head of Data Analytics and Insight, Direct Media United Solutions), ISTRAŽIVANJE & ANALITIKA (koordinator: Dobrinka Vićentijević, Shopper Insights Director, EyeSee), KREATIVA (koordinator: Vladimir Ćosić, kreativni direktor, Represent System), MEDIJI (koordinator: Ana Mijajlović, Media Director, Havas Adriatic).

Ovogodišnji program je „otvoren“ za sve zainteresovane (polaznici ove godine ne prolaze proces selekcije), a AcademIAA 2021 donosi jednu značajnu novinu – deo sadržaja namenjen je i onima koji imaju dugogodišnje iskustvo u struci. Reč je o modulu Inovacije, koji će biti održan 4. novembra.

Prijave traju do 15. oktobra!
Sve informacije o programu nalaze se na zvaničnom sajtu https://academiaa.rs/.

BIZNIS

DIGITAL

INOVACIJE

ISTRAŽIVANJA I ANALITIKA

KREATIVA

MEDIJI