Kontakt

The Cup, jedan od najznačajnijih advertising festivala u svetu, ove godine održaće se u Beogradu od 13. do 17. aprila u hotelu Crowne Plaza. Najavljuje se dolazak najpriznatijih stručnjaka kreativne scene iz celoga sveta, među kojima su Adrian Botan (McCann Erickson CEE), Majkl Konrad (Berlin School of Creative Leadership), Santoš Padi (Taproot Indija), Sofi Šoenburg (AlmapBBDO, Brazil), Martin Spilman (Leo Burnett, Zapadna Evropa), Naoki Ito (Party Tokyo), Huan Sančez (TBWA Spain) i Dušan Drakalski (New Moment New Ideas Company Y & R, Makedonija). Pored najpoznatijih gostiju, članova žirija, na festivalu će učestvovati profesionalci iz čitavog regiona bivše Jugoslavije – Srbije, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije.
Inače, The Cup je specifičan po tome što u selekciju ulaze samo najbolji radovi sa četiri velika regionalna festivala: AdFest, FIAP, Art Directors Club of Europe i Golden Drum.
Nakon tri godine održavanja u Istanbulu, The Cup se preselio u Beograd i predstavlja najveći događaj za kreativnu industriju u regionu i šire.
IAA Srbija je partner koji aktivno učestvuje u organizaciji događaja sa ciljem promovisanja ovdašnje struke i njenog značaja.

Za članove IAA, kao partnera Cup-a u Beogradu, obezbeđena je kotizacija u visini od 200 Eur po osobi, koja uključuje celodnevno prisustvo na konferenciji, osveženja, ručak i koktel.
Ovaj iznos kotizacije primenjuje se za tzv. early bird (samo do 31.03.2014. Nakon navedenog datuma kotizacija iznosi 250 Eur).
Direktna prijava na www.thecupawards.com i www.media-marketing.com ili putem maila: smiljka@media-marketing.ba , ekrem@media-marketing.ba
Prilikom prijave potrebno je samo napomenuti da ste član IAA Srbija.