Kontakt

Program Effie Awards Serbia, koji se ove godine realizuje po peti put u okviru International Advertising Association – Serbian Chapter, 22. februara organizuje drugi po redu trening za širu stručnu javnost.

Poznato je da sastavljanje prijava za Effie iziskuje mnogo podataka, izvora, različitih dokumenata, ali i znanja, veština i truda. Zbog toga je Organizator ove godine posebnu pažnju posvetio edukaciji namenjenoj svima koji su u Effie proces uključeni na bilo koji način – kao takmičari, članovi žirija, partneri, oni koji se spremaju da po prvi put prijave radove ili to čine godinama unazad, ali žele da se dobro informišu i čuju iskustva onih koji su osvajali nagrade.

Druga po redu edukativna sesija zakazana je za 22. februar (15-16h). Trening pod nazivom Numbers Rule The Universe Effie vodiće Predrag Kurčubić (Managing Director, Ipsos Adria East), iskusni član Effie žirija, koji će dati odgovore na pitanja: Kako koristimo nalaze istraživanja da pokažemo da nam je kampanja uspešna? Možemo li biti sveobuhvatniji, precizniji, svedeniji? Koji nam podaci najčešće nedostaju, a bilo bi zgodno da ih imamo?

Trening je besplatan, a dostupan je široj stručnoj javnosti. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem obrasca na linku: https://www.effie.rs/prijavi-se-za-effie-trening/. Prijave traju do ponedeljka, 21. februara, do 16.00h.

Drugi rok za prijavu radova je u toku, a svi potrebni materijali za pisanje prijava dostupni su na linku: https://www.effie.rs/prijava-radova/.