Kontakt

Edukativni program koji ove godine po sedmi put organizuje Međunarodno udruženje za marketinške komunikacije (International Advertising Association, Serbian Chapter), AcademIAA, biće održan od 17.09. do 16.12.2022. Reč je o jednom od najobuhvatnijih i najbolje rangiranih edukativnih programa u globalnoj IAA mreži. Prijave traju do 15. avgusta!

Nakon dve godine onlajn formata, AcademIAA se vraća prepoznatljivom načinu rada – uživo, u prostoru, sa akcentom na funkcionalnim znanjima, radionicama i panelima. Kao i svake godine, koordinatori su pripremili sadržaj koji će polaznicima pružiti praktično znanje i savete eminentnih stručnjaka (čije iskustvo, filozofija, drugačiji način rada, uspešne kampanje i mnogobrojne nagrade predstavljaju garanciju kvaliteta). AcademIAA polaznicima daje širu sliku industrije i otvara mnoga vrata.

Ove godine polaznici će imati priliku da čuju preko 50 predavača i panelista. Svaki od modula koordiniraju stručnjaci iz relevantnih oblasti koji iza sebe imaju zavidno iskustvo i izuzetne rezultate. Sadržaj je podeljen na 5 modula: Biznis (koordinator: Miloš Aleksić, Marketing Strategist, KupujemProdajem); Kreativa (koordinator: Đorđe Janković, Managing Partner & Creative Director, Friday); Istraživanje i analitika (koordinator: Nikola Vasiljević, Head of analytics and insights, Mad Head Games); Mediji (koordinator: Aleksandar Jovanović, Strategy & Investment Director, OMD); Digital (koordinatorka: Olja Nestov, Digital Marketing Specialist, Atlantic Grupa).

Program je namenjen mladim profesionalcima sa najviše 5 godina iskustva u struci, a preporučuje se studentima, mladim marketarima, preduzetnicima, ali pre svega – onima koji su spremni da se posvete ličnom usavršavanju. Tokom prethodnih godina program je završilo više od 200 mladih ljudi.

Svi prijavljeni kandidati prolaze proces selekcije. Cilj je da se odabirom najboljih formira skladna generacija, sa optimalnim brojem polaznika (oko 35) koja će ove godine, pored samog znanja, u fokus vratiti networking i timski rad kroz praktičnu nastavu i radionice.

Prijave traju još dve nedelje. Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem obrasca, a sve dodatne informacije o ovogodišnjem programu dostupne su na zvaničnom sajtu.